top of page

BIO LIV

Økologi.jpg

Langt de fleste af ChefDimisea's retter er lavet af biodynamiske og økologiske lokale produkter hvilket som regel hæver priserne lidt i forhold til de sprøjtede grøntsager og forarbejdet mad som meget pålæg, postejer, brød osv. desvære er. Typisk koster en økologisk kylling 100 kr mere end en bur-kylling, men du kan så også spise den med bedere samvittighed og være med tilsat støtte dyrs velfærd, eller du kan selvfølgelig springe kødet helt over og bestille en af de mange lækre vegansk retter som absolut smager så de fleste ikke savner kød på bordet.

 

ChefDimisea kan også bruge mange vidunderlige alternativer til mælke produkter som nødecreme i stedet for smør, lækre blendede grøntsager som paste så du helt slipper for bouillonterninger fyldt med E-numre og aromastoffer. Udover velsmagende klimavenligt mad, pakker vi også embalagen ind i bæredygtigt bio-nedbrydende materiale. Når det indre er sundt og klimavenligt, skal det ydre selvfølgelig også være det. PS. Vidste du, at rester af sprøjtegift kan spores i urinen fra børn, der lever af ikke-økologiske mad?

62452372_860979987592312_391609599336987

ChefDimisea begyndte  at lave mad sammen med sin mormor i Madrid da hun var barn. Hun har siden deltaget i kurser og taget uddannelser indenfor kost og ernæring og hygiejne med speciale i plante baseret, raw food, keto dieter og alle de indvirkninger mad har på vores sundhed og velvære. Hun har rejst rundt i verden og lavet private og forretnings mad arrangementer i Singapore, Australien, Frankrig, Portugal, USA M.fl.

ChefDimisea har sin egen serie bestående af ChefDimisea pesto, humus, tahini og tapenade som passer til salater, pasta, pizza eller på brød og kan købes via hjemmesiden her og bruges friskt eller evt. fryses til senere brug.

Du kan med fordel bestille ChefDimisea til fødselsdagen, bryllupet, en romantisk sund middag, tøse+aften eller firma frokosten. Både som privat kok eller som workshop hvor man også kan deltage i madlavningen og afprøve sine egen kræfter i det sunde køkken. 

ChefDimisea laver også lækre friske juicer og smoothies som bør indgå i enhvers start på dagen. Du kan også bestille vegansk hjemmelavet is som ligsom alle andre retter kan blive leveret til din hoveddør.

 

bottom of page